Sierpleister

Dè ambachtelijke stucadoor bij u in de buurt

Met sierpleisters worden wanden een efficiënte manier van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Sierpleister onderscheid zich door het karakteristieke uiterlijk. Daarnaast is sierpleister onderhoudsvriedendelijk, hard, kleurecht en duurzaam. 

Bij Bouwservice Odekerken bent u aan het juiste adres wanneer u overweegt om voor sierpleister te kiezen in uw woning of bedrijfsruimte. Wij zijn specialist in het verwerken van sierpleister en spachtelputz. Vraag vandaag nog een persoonlijke offerte aan. 

Vakkundigheid, netheid en betrouwbare afspraken, staan bij Bouwservice Odekerken hoog in het vaandel geschreven en zorgt dat de werkplek altijd schoon wordt achtergelaten.

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Ons adres
Adres
Mairestraat 15
6165 GX MunstergeleenOfferte aanvragen

Metselwerk

Specialist in metselwerk

Wij zijn een klein, gediplomeerd, VCA erkend metselbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle soorten van metsel, lijm en renovatiewerk en verleend zijn diensten voor wat betreft metselwerk hoofdzakelijk aan aannemers. 

LEES MEER »

Stucwerk

Ambachtelijk stucwerk

Ambachtelijk stucwerk op uw wanden of plafonds? Stucadoorsbedrijf Odekerken is specialist in stucadoorswerk(en) in de regio Sittard-Geleen en omgeving(en). Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies.

LEES MEER »