Stucadoorsbedrijf Geleen

Dè ambachtelijke stucadoor uit Geleen

Wij zijn een klein gediplomeerd, VCA gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het stucadoorswerk van wanden, plafonds, het aanbrengen van spachtelputz en sierpleister voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. U kunt bij Bouwservice Odekerken terecht voor het stucwerk van uw woning, winkel of kantoor in Sittard-Geleen of omstreken.

Stucadoorsbedrijf

Bij Bouwservice Odekerken bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een stucadoorsbedrijf in Geleen en omgeving. Wij bieden ambachtelijk stucwerk aan in de regio Sittard-Geleen en omstreken. 

Vakkundigheid, netheid en betrouwbare afspraken, staan bij Stucadoorsbedrijf Odekerken hoog in het vaandel geschreven en zorgt dat de werkplek altijd schoon wordt achtergelaten.

Neem vrijblijvend contact op

Ons adres
Adres
Mairestraat 15
6165 GX MunstergeleenSierpleister

Onderhoudsvriendelijk

Met sierpleisters worden wanden, plafonds en gevels op een efficiënte manier van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Sierpleister onderscheid zich door het karakteristieke uiterlijk. 

LEES MEER »

Bouwservice

Bouwwerkzaamheden

Overweegt u de nieuwbouw, verbouwing of renovatie van een woning- of bedrijfsruimte? Wij zijn is specialist! Wij verzorgen uw complete nieuwbouw, verbouwing of renovatie van A tot Z. 

LEES MEER »