Stucwerk offerte of prijsopgave?

Wat gaat ambachtelijk stucwerk kosten? 

Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stucadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken.

De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft. Zodoende wordt het dus heel lastig om een reële prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken.

Wilt u wel graag weten wat een werk gaat kosten, neem dan contact met ons op en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende prijsindicatie te kunnen geven.

Verzekering

Offerte m.b.t. het begroten van (verzekering)schade worden in rekening gebracht. Bij het verwerven van een opdracht wordt deze rekening verrekend met de aanneemsom.

Stucwerk

 

Neem vrijblijvend contact op

Ons adres
Adres
Mairestraat 15
6165 GX Munstergeleen